• slide_01
  • slide_01

Nyheter

Neon Fridays

Neon Fridays är tillbaka! Dansa i neon, varje fredag hela februari & mars. 

NEON

BANANEN

Ett helt nytt klubbkoncept har flyttat in hos oss på eXcEt. Bananen håller till i mellanbaren/hitsbaren varje lördag från kl 02.30-05.00.
För alla er som vill ha det lilla extra, som inte vill gå hem, som orkar hela vägen.

BANANEN

Information om våra vimmelbilder

Ibland har vi en vimmelfotograf hos oss. Vi publicerar främst dessa bilder på vår Facebooksida och de är alltid superfina! Om du ställer upp på en vimmelbild har du godkänt att vi får använda den i våra sociala medier, alltså vår hemsida, www.excet.se, vår Facebooksida samt vårt instagramkonto @excetgbg. Om du ångrar dig och inte gillar bilden vi lagt upp, kan du kontakta vår nattklubbschef Emanuele på mail: emanuele Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  så tar vi givetvis bort bilden direkt. 

ELEMENTS

Varje lönelördag bjuder vi på extra av allt i hela huset. Missa inte vårt nya klubbkoncept ELEMENTS. 
Elements

PRIS FÖR BÄSTA NATTKLUBB!

Den 21 oktober 2015 tog vi emot Mix Megapols pris för Bästa Nattklubb! Vi var så glada och tacksamma för denna fina utmärkelse och passade här på att tacka alla för att ni röstade på oss!
Det här året, 2017, hade de tyvärr tagit bort priset för bästa nattklubb, men vi hoppas ni fortfarande gillar oss lika mycket som vi gillar er!!!

12170643 10156185542960287 1596454711 n