• slide_01
  • slide_01

Excet

Terrassen

Här kan du festa under bar himmel! Alla nätter vädret tillåter har vi taket öppet och sommarpartykänslan här ute är alltid på topp! Om det börjar regna fäller vi ner markiserna och fortsätter kvällen till det smattrande ljudet av sommarregn. Någon kväll varje helg har Terrassen en egen DJ som spelar skön house och annat svängigt! På vintern fäller vi ner taket och sätter på värmen. Då är ni inomhus men ändå utomhus. Det kan vara det bästa!

Schlagerbaren

Glitter och glamour, ljusfacklor, konfetti och galet mycket dans. Det är en vanlig kväll i schlagerbaren. Här är det aldrig lugnt. Festa loss, dansa och sjung med till Måns Zelmerlöw, Robin Bengtsson, Loreen och Carola. Schlagerbarens glada stämning lämnar ingen oberörd. Det finns även en liten schlagerbar. Vi kallar den Lilla Schlagerbaren, såklart. Den ligger i rummet bredvid. Där är det aningen lugnare, men bara aningen, och alltid lika glatt!

Main Floor

Det här är vårt största dansgolv. Här spelas all den senaste dansmusiken. Släpp loss till David Guetta och skaka rumpa till dina favorithits. Även här är stämningen alltid på topp och vid baren intill dansgolvet blir dansen ett med barhänget. Här är det full fest som gäller, hela natten lång.

Hitsbaren

Det här är en riktig partybar! Här spelas alla hits du kan tänka dig, från Justin Beiber till Avicci till Gyllene tider. Det är som på hemmafesten fast ännu bättre! Var inte rädd att önska just din favoritlåt. Den stora baren har ett brett utbud och här kan du få allt från "en söt drink" till en Manhattan! 

 

Gården

På den mysiga innergården är atmosfären avslappnad och gemytlig. Musiken från Mellanbaren hörs även i Gårdens högtalare och det är inte sällan det blir spontandans och riktig partystämning här också!

Redbullbaren

Missa inte detta lägliga "vattenhål". Det är en bar mittemellan Schlagerbaren och Main Floor. Här kan man stanna en stund. Hänga, dricka alla möjliga redbullsmaker, snacka gott och svänga loss.